Havestole

Gode havestole

Til enhver have, altan eller terrasse hører der nogle gode havestole til. Om det er til et stort rundbord med plads til 12 personer eller om det bare er til det lille café sæt på Københavner-altanen er det et super vigtigt element. Og der kan fås så mange forskellige type og modeller alt efter hvad man personligt foretrækker.

Havestolen til den lille altan

Til den lille altan hvor der ikke er så meget plads, er det stadigvæk rart at man kan sidde ned og hygge sig. Her er det naturligvis ikke kæmpe havestole man kan sætte ud, men der findes også et bredt udvalg af mindre havestole og skamler som passer perfekt til en sådan altan. En god idé kan være at købe havestole der enten kan klappes sammen eller stables, så de ikke tager unødig plads på altanen når de ikke bruges. Denne type stole er sjældent polstret, så man kan man med fordel have nogle puder, hynder eller tæpper man kan lægger over så de er lækre at sidde i. Her er det faktisk også en god mulighed, at bruge havestolene indendørs hvis det er nødvendigt ved for eksempel gæster – det er jo typisk de lidt mindre lejligheder der har de små altaner, så man kan jo ligeså godt udnytte hvad man kan.

havestol

Lækre havestole til havebordet

Til det store, lækre havebord på terrassen skal der stå nogle gode havestole omkring. Når man har god plads til havemøbler, er udvalget virkelig stor og der findes et hav af forskellige muligheder. Det kan være at i derhjemme gerne vil have nogle super komfortable havestole med høj, justerbar ryg, gode armlæn og støtte – og så lægge nogle lækre hynder i. Denne type havestole fylder en del så det kræver en stor terrasse, men har man pladsen er det virkelig lækkert.

En mulighed er også lidt mindre havestole som er lidt mindre prangende og ikke kræver nær så meget plads. En mindre stol med lavere ryglæn kan bestemt også være god at sidde i, uden at det virker som en lænestol.

havestol

Hvad bør man vælge?

Det kan i mange tilfælde være svært at beslutte sig for, hvilken type havestole man skal vælge. Hvis man er så privilegeret at have flere terrasser med plads til forskellige havemøbelsæt, så kan man jo vælge lidt forskelligt og skifte mellem hvad man bruger mest.

Et generelt råd for valg af havestole er dog, at man bør tage ud og prøve at sidde i havestolene og vælge nogle man sidder godt og behageligt i. Ved denne type produkt er komfort utrolig vigtigt, da man typisk bruger en del timer i sine havestole om sommeren – specielt henover en rigtig god og varm, dansk sommer har vi det med at være mere udendørs end indendørs.

Kig eventuelt inde på Havemøbelshoppen.dk og få noget inspiration, og det er måske her du finder dine næste havestole som passer perfekt hjem til resten af dine møbler.

God fornøjelse med dit valg og køb, og rigtig god sommer med dine nye havestole!