censorbelysning
Censorbelysning – Gør det mere behageligt at komme hjem

Den danske vinter kan være lidt af en hård nyser, særligt hvis sommeren ikke har været noget at prale af. Selvom de fleste danskere lever sundt og varieret mangler mange faktisk D-vitamin, hvilket er med til at gøres os mere sløve og trætte. Dette vil særligt melde sig over vinteren, hvor de fleste befinder sig inde i de timer, hvor solen står på himlen. Det kan derfor virker som om, at man lever i total mørke fra oktober til marts måned. Dette resulterer ofte i, at mange føler sig deprimerede eller nedtrykte over vinteren, da dagen føles utrolig kort.

Heldigvis er der en del ting, som man kan gøre for at gøre denne tid lettere. Først og fremmest er det vigtigt, at man ikke lukker sig selv inde, men konstant sørger for at komme ud og lave ting, som var det sommer. Derudover er det utrolig vigtigt, at man generelt gør særligt morgenerne behagelige, da disse kan ødelægge en hel dag. Det kan gøres ved at lave noget lækkert morgenmad samt en rolig belysning i form af stearinlys eller lyskæder. Derudover handler det generelt om at skabe lys i tilværelsen, dette er i overført betydning, men faktisk også helt fysisk. Det kan for eksempel være ved at få censorbelysning, som tænder af sig selv, når man kommer hjem sent om eftermiddagen, hvor det er begyndt at blive mørkt. Kig evt. forbi Mariannes blog havehviskeren.dk, hvor hun kommer med sine besyv på, hvordan en lækker have skal sammensættes.

Censorbelysning særlig god i indkørslen

Når man snakker om censorbelysning, vil det ofte være placeret i indkørslen. Det giver utrolig god morgen at have censorbelysning i indkørslen, da dette er stedet, hvor man bliver sendt afsted om morgenen og tage i mod om aftenen. På den måde starter og slutter dagen med, at der bliver tændt et lys. Det er langt mere behageligt at komme ud til sin bil om morgenen, hvis der er lidt lys, og det er samtidig også hyggeligere at komme hjem.

Med censorbelysning bliver indkørslen mere indbydende

Der er ingen tvivl om, at det vigtigste er, at den der bor i huset føler sig velkommen, når vedkommende kommer hjem. Dog vil de fleste også mene, at det er vigtigt, at indkørslen er indbydende, når man får gæster. Dette kan censorbelysning også være med til, da det kan virke uhyggeligt at skulle banke på døren til et hus, hvor der er fuldstændig mørkt ude foran. Med lys kan gæsterne finde frem, og det virker også mere behageligt.

censorbelysning